Elena Parfinchuk – newborn fotografka

Newborn focení – Můj příběh

Jmenuji se Elena Parfinchuk a zachycování kouzel nových začátků života je mou radostí i specializací. S více než desetiletou zkušeností v profesionálním focení novorozenců, miminek, batolat i starších dětí, jsem otevřela a vedla dva úspěšné fotoateliéry a podílela se na organizaci stovek workshopů po celé Evropě. Tyto zkušenosti mi umožňují zachytit krásu nového života jedinečným způsobem.

newborn fotografka Elena Parfinchuk

Co je newborn?

Je to anglický termín, který se používá k označení dítěte v prvních tydnech života, obvykle do 4 týdnů.

Ideální doba pro focení novorozenců

Doporučuji rezervovat fotografování již během těhotenství, abychom mohli včas naplánovat optimální termín po narození vašeho dítěte. Ideální doba pro focení miminek je do 14 dnů od narození, ale jsem flexibilní a můžeme zachytit cenné okamžiky až do 1,5 měsíce.

Poetické snímky s individuálním přístupem

Můj individuální přístup k uměleckému zachycení newborn snímků je zcela na míru, vážím si každého z vás a vašich jedinečných potřeb. Používám špičkovou techniku a měkké umělé osvětlení, které dodává něhu a živé barvy. Každé fotografování miminka je pro mě unikátní zážitek, snažím se vytvořit intimní atmosféru, která zachytí nejčistší podstatu nového života a radostné okamžiky prvních dnů s vaším děťátkem.

Ráda vyfotím i vaše starší děti

Focení starších dětí přináší další výzvy a možnosti. Jejich osobnost je již více vyvinutá, což vede k zajímavějším a autentičtějším fotografiím. Spolupracující děti umožňují zachytit jejich jedinečný charakter a emoce.
Těším se na setkání s vámi a vaším malým zázrakem, abychom společně vytvořili krásné vzpomínky, které si budete chovat v srdci navždy.

Přijďte se podívat na můj Instagram a prozkoumejte svět newborn focení s mým osobním dotekem. Uvidíte mé práce, inspirativní videa a tipy pro vlastní fotosnímky s novorozenětem. Sledujte mě, abyste nezmeškali žádnou novinku!

Elena Parfinchuk is one of Ukraine’s best newborn photographers

Galerie newborn fotografií

Ceník

Ceny od 6.600 Kč

Recenze na moje novorozenecké fotografování

S radostí a vděčností sdílím některé z úžasných recenzí od mých zákazníků. Vaše poděkování a uznání jsou pro mě neocenitelnou motivací. Snažím se o maximální spokojenost a profesionální přístup, a vaše slova mě utvrzují v tom, že jdu správným směrem.

Děkuji za vaši důvěru a spokojenost, která je pro mě prioritou číslo jedna. Jsem tu pro vás, abych vám přinesla nezapomenutelné zážitky a kvalitní výsledky v newborn focení, které překonají vaše očekávání.

Objednejte focení miminek